Освободената от поста областен управител на София Вяра Тодева ще

...
 Освободената от поста областен управител на София Вяра Тодева ще
Коментари Харесай

Освободената от поста областен управител на София Вяра Тодева ще става депутат

 

Освободената от поста регионален шеф на София Вяра Тодева ще става народен представител. Това призна самата тя в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Ще бъда претендент за депутат в 23-и и 24-и МИР в София. Така че ще се боря за вота на хората. Явявам се от квотата на коалиция ПП-ДБ. Аз съм основател на Продължаваме промяната. Има доста значими тематики, които би трябвало да намерят своето решение. Освен паметника, който в действителност беше пристигнал момента да се реши този въпрос. Има и други доста значими тематики, като да вземем за пример ръководството на държавната благосъстоятелност.  Съществува огромна възможност страната и общините да изгубят огромна част от своите парцели ", сподели тя.

Относно паметника Тодева разяснява: " Аз съм правист и считам, че ще се опитахме да спазим напълно законодателството. Самият монумент се оказа, че е рисков, тъй че където и да бъде изместен, той би трябвало да бъде реставриран. Извървяхме значимите стъпки. Паметникът не е опустошен, а ще бъде демонтиран и изместен. Нямам никакви съмнения в тази тенденция - това беше вярното решение ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР